Grădiniță în sectorul 1

Kids Club. Sediu nou în Băneasa

Cu o prezenta de peste 12 ani in sistemul educational privat si zeci de generatii de copii trecute prin institutia noastra de pregatire si educatie, Kids Club deschide cel de-al patrulea sediu in Bucuresti, in zona Baneasa. Sediul nou deschis se afla pe strada Neagoe Voda nr. 58, vis-a-vis  Aero Baneasa, linga  restaurantul Cocosatu’.

Cel de-al  patrulea sediu Kids Club – gradinita in sectorul 1 – beneficiaza de spatii generoase impartite pe 5 niveluri, astfel cei 800 de metri patrati disponibil sa asigure desfasurarea activitatilor zilnice in conditii foarte bune.

Receptia gradinitei Kids Club Baneasa se afla la parter, tot pe acest nivel existand si un spatiu special de preluare a copiilor. Acest spatiu dispune de dulapioare de haine si incaltaminte pentru fiecare copil, grupuri sanitare pentru cei mici, separate de cele pentru adulti si cabinet medical propriu.

Sala de clasa pentru grupa de cresa se afla la parter, dispune de o suprafata de aproximativ 44 mp, dotata cu mobilier specific copiilor de cresa si multe jucarii de plus.

Asistenta medicala permanenta si triajul facut in fiecare dimineata, asigura un mediu igienico-sanitar controlat, fara pericol de imbolnavire.

Sala de mese din gradinita Kids Club – gradinita in sectorul 1 – se afla la demisol iar la intrarea in sala de mese se afla un spatiu sanitar special amenajat,  unde copii se pot spala pe maini inainte de intrarea in sala de mese.

Mancarea este pregatita la sediul principal Kids Club Militari si transportata in recipiente speciale.

Etajul 1 este format din doua clase de grupa mica ( 3-4 ani ), clasele au o suprafata de aproximativ 28-30  mp si care au in dotare mobilier nou, rechizite si jucarii specifice varstei. La etajul 1 mai gasim o sala de sport pentru activitati optionale de dans, balet, arte martiale, gimnastica sau terapie 3C. Etajul dispune si de un cabinet metodic, spatiu separat pentru patuturi si grupuri sanitare pentru copii.

Etajul 2 are la dispozitie 3 sali de clasa, spatiu pentru biblioteca si materiale didactice , spatiu separat pentru patuturi si grup sanitar pentru copii.

Etajul 3 este dota cu 2 sali de clasa, cabinet psihologic,  si grupuri sanitare pentru copii

Curtea interioara are aproximativ 350 mp, inconjurata de verdeata si atmosfera linistita, zona fiind una rezidentiala de lux.

Avand o bogata experienta in activitatea educationala prescolara, ne propunem ca in urmatoriul an sa devenim lider si in aceasta zona a Bucurestiului. Ne recomanda generatiile trecute prin sistemul de invatamant Kids Club, experienta acumulata in toti acesti ani, dar si daruirea si afectiunea cu care ne ocupam de copii dumneavoastra

Daca ti-a placut, distribuie