[cbp][cbp_widget_row fullwidth=”1″ type=”cbp_widget_row” custom_css_classes=”ch-content” css_class=”” padding=”double-pad-top” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” bg_image=”” use_parallax=”0″ speed_factor=”0.5″ wrap=”1″][cbp_widget_box width=”two-thirds” type=”cbp_widget_box” css_class=”” padding=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” wrap=”1″ use_animation=”0″ animation_effect=”fade-in” animation_delay=”0″][cbp_widget_element type=”cbp_widget_text” display_description=”” custom_css_classes=”” css_class=”” padding=”” title=”” title_size=”h2″ title_link_to=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” align_class=”align-left”]

cresa-baneasa-minim-1-an

Gradinita Kids Club Baneasa beneficiaza de personal calificat si bine instruit in lucrul cu copiii de cresa.

La Kids Club Baneasa sunt primiti copii in grupa de cresa care au implint varsta de 1 an.

Grupele de cresa necesita o atentie speciala, pentru ca sunt copii foarte mici, cu multe nevoi emotionale dar si de securitete fizica. Copiii de cresa sunt ajutati prin jocuri, cantece sau mici poezioare, sa isi dezvolte atat motricitatea cat si vocabularul.

Cursurile de puericultura ajuta personalul grupelor de cresa in munca zilnica cu micutii sa satisfaca nevoile si cerintele acestei varste atat de fragede.

Mancarea la Kids Club Baneasa este in asa fel gatita si pregatita, incat si copiii cu varsta de 1 an o pot manca fara nici un fel de dificultate. Sub atenta supreveghere si indrumare a medicului pediatru, alcatuim un meniu saptamanal, care sa contina proteine, vitamine, minerale si lactate, atat de necesare unei dezvoltari armonioase si sanatoase.

Triajul obligatoriu pe care il face in fiecare dimineata asistentul medical inainte de intrarea la clasa, asigura un mediu sanatos si fara pericol de imbolnavire.

[/cbp_widget_element][/cbp_widget_box][cbp_widget_box width=”one-third” type=”cbp_widget_box” css_class=”” padding=”pad-left” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” wrap=”1″ use_animation=”0″ animation_effect=”fade-in” animation_delay=”0″][cbp_widget_element type=”cbp_widget_text” display_description=”” custom_css_classes=”” css_class=”” padding=”pad-top” title=”” title_size=”h2″ title_link_to=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” align_class=”align-left”]

[/cbp_widget_element][/cbp_widget_box][/cbp_widget_row][cbp_widget_row fullwidth=”1″ type=”cbp_widget_row” custom_css_classes=”ch-content” css_class=”” padding=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” bg_image=”” use_parallax=”0″ speed_factor=”0.5″ wrap=”1″][cbp_widget_box width=”one-whole” type=”cbp_widget_box” css_class=”” padding=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” wrap=”1″ use_animation=”0″ animation_effect=”fade-in” animation_delay=”0″][cbp_widget_element type=”cbp_widget_text” display_description=”” custom_css_classes=”” css_class=”” padding=”” title=”” title_size=”h2″ title_link_to=”” use_bg_color=”0″ bg_color=”#fff” align_class=”align-left”]

La grupele de cresa pot fi inscrisi maxim 16 copii la grupa. O grupa de cresa beneficiaza permanent de doua persoane – o educatoare si o ingrijitoare.

Daca ti-a placut, distribuie 

 

[/cbp_widget_element][/cbp_widget_box][/cbp_widget_row][/cbp]